Menu
Næste artikel

Madhistorisk seminar

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 222

PROGRAM

9.30-10.00
Morgenforfriskning og registrering

10.00-11.00
Velkommen v./Peter Bavnshøj
Måltidspuljemøde
Siden sidst fra medlemmerne
Nyt fra Måltidspuljen v./ Irene Hellvik
Dansk Madhistorie de næste to år v./ Inge Adriansen, Bodil Møller Knudsen og Bettina Buhl

11.00-11.45
Relationship between local and global food, with Belgium as an example of broad developments
Peter Scholliers, Social & Cultural Food Studies, Vrije Universiteit, Brussel 

11.45-12.00
Efterfølgende debat

12.00-13.00
Frokost med mad fra Østjylland

13.00-13.45
Undergrundsmad – arkæologiske undersøgelser
Jacob Mosekilde, arkæolog, Københavns Museum

13.45-14.00
Efterfølgende debat

14.00-14.15
Kaffe og kage

14.15-15.00
Den ny nordiske mand. Smag, autenticitet og ma(d)skulinitet i det ny nordiske køkken.
Jonathan Leer, postdoc, DPU - Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse - Forskningsprogrammet Læring for Omsorg, Bæredygtighed og Sundhed, Aarhus Universitet

15.00-15.15
Efterfølgende debat

15.15-15.30
Tak for i dag v./ Irene Hellvik

Seminaret afholdes på restaurant Den Gamle Stald på 
Dansk Landbrugsmuseum, Gl. Estrup, Randersvej 4, 8963 Auning.

Tilmelding senest den 1. februar til Bodil Jensen bj@gl-estrup.dk eller 86 48 34 44. 
Angiv venligst navn, institution, telefonnummer og mailadresse.
Ønskes speciel forplejning (vegetar eller diabetesmad) så giv venligst besked ved tilmeldingen.

Egenbetaling 650 kr. for deltagelse og forplejning.
Beløbet indbetales til Danske Bank, reg.nr. 0216, kontonr. 4069071678. Mærket: Madseminar.

Næste artikel
Se relaterede artikler
Den Gamle By: Jazzbar Bent J hylder Tagskægget fredag den 10. juni
Danmarks sagnkonger vækkes til live på Lejre Museum
Kirkebøgerne i Nors og Tved sogne 1675-1815