[sitemap]

< Aktuelt  

  

 

  

DHF undersøger det historiske forenings-Danmark

Dansk Historisk Fællesråd vil tage temperaturen på de klassiske, historiske foreninger i Danmark. Hvad er fremtidens udfordringer og muligheder?

Baggrunden for undersøgelsen er, at der er sket mange og store nybrud for det historiske foreningslandskab.

I løbet af relativt få år er der opstået fx sociale medier, flere historiske magasiner og blade, nye foreningstyper og der er sket forskellige sammenlænger af fx tidsskrifter.

DHF vil undersøge, hvad denne udvikling betyder dét for foreningerne, og hvordan de ser på fremtiden. Hvilke udfordringer – og hvilke nye muligheder – ser foreningerne i horisonten.

Undersøgelsen omfatter 15 spørgsmål, der handler om status og fremtidsforventninger for jeres forening. Det tager ca. 10 minutter at besvare undersøgelsen, og den enkelte forening er naturligvis anonym, med mindre det aftales, at den kan anvendes som et særligt eksempel.

Når svarene er samlet sammen, vil der blive udarbejdet en kort rapport, som sammenfatter indhold og tendenser i de svar, der er modtaget.

Skemaet må kun udfyldes én gang pr. forening, og DHF håber selvfølgelig, at alle vil prøve at svare så nøjagtigt som muligt - og beder om, at skemaet bliver udfyldt inden 20. maj.

 

 DELTAG

Klik og deltag i undersøgelsen om klassiske, historie-foreninger i Danmark inden den 20 maj.

 
 

Del på Facebook, digg, m.m.