Menu
Forrige artikel

Efterårsferie på Danmarks Tekniske Museum

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 3148

 

Efterårsferien på Danmarks Tekniske Museum står i rummets tegn med muligheden for at opleve astronaut Andreas Mogensens rumkapsel helt tæt på, inden den letter igen.

Rumkapsel og raketter

Efterårsferien er sidste chance i år for at opleve den Soyuz TMA-18M rumkapsel, som Andreas Mogensen fløj i til Den Internationale Rumstation, ISS. Så kom og se den flotte udstilling RUMMET TUR-RETUR der fortæller om Andreas Mogensens mission, men også udforsker den evige fascination af rummet og præsenterer hvor dansk rumforskning er i dag. Udstillingens sidste dag er 30. oktober, hvorefter rumkapslen skal udlånes, men kommer tilbage til museet igen i foråret 2019.

I museets astronautskole kan du prøve at være astronaut. Klæd dig ud som astronaut, eller oplev selv i Virtual Reality, hvor hæsblæsende det er at rejse fra den internationale rumstation og ned til jorden, sammen med Andreas Mogensen.

Byg din egen raket eller en stor UFO

Hver dag mellem kl. 11 – 15 er der åbent i vores raketværksted, hvor du kan bygge din egen raket og enten udstille den på museet eller tage med hjem. Du kan også deltage i bygning og udsmykning af en stor UFO, som vi laver på balkonen over raketværkstedet. UFO’en bliver så stor at man kan stå inde i den og kigge ud, og vi har brug for alles hjælp til at gøre den til Danmarks sejeste UFO.

Rundvisninger

Alle dage i efterårsferien er der gratis introduktion til museet kl. 10:30, med en præsentation af museets udstillinger og nogle af de sejeste genstande, som fx. Hammelvognen og Andreas Mogensens rumkapsel.

Onsdag den 17. oktober kl. 11 og 13 er der gratis rundvisning, hvor man kan tage med en tur ud i rummet og høre om rumraketter og rummissioner.

Se hjemmeside

Historie-online.dk, den 1. oktober 2018

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Fruens Bøge og verdensmesteren
700 år gammel Kristusfigur udlånt til kirken
Knuds Odense -vikingernes by