Madhistorisk seminar

PROGRAM
9.30-10.00
Morgenforfriskning og registrering
10.00-11.00
Velkommen v./Peter Bavnshøj
Måltidspuljemøde
Siden sidst fra medlemmerne
Nyt fra Måltidspuljen v./ Irene Hellvik
Dansk Madhistorie de næste to år v./ Inge Adriansen, Bodil Møller Knudsen og Bettina Buhl
11.00-11.45
Relationship between local and global food, with Belgium as an example of broad developments
Peter Scholliers, Social & Cultural Food Studies, Vrije Universiteit, Brussel
11.45-12.00
Efterfølgende debat
12.00-13.00
Frokost med mad fra Østjylland
13.00-13.45
Undergrundsmad – arkæologiske undersøgelser
Jacob Mosekilde, arkæolog, Københavns Museum
13.45-14.00
Efterfølgende debat
14.00-14.15
Kaffe og kage
14.15-15.00
Den ny nordiske mand. Smag, autenticitet og ma(d)skulinitet i det ny nordiske køkken.
Jonathan Leer, postdoc, DPU - Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse - Forskningsprogrammet Læring for Omsorg, Bæredygtighed og Sundhed, Aarhus Universitet
15.00-15.15
Efterfølgende debat
15.15-15.30
Tak for i dag v./ Irene Hellvik
Seminaret afholdes på restaurant Den Gamle Stald på
Dansk Landbrugsmuseum, Gl. Estrup, Randersvej 4, 8963 Auning.
Tilmelding senest den 1. februar til Bodil Jensen bj@gl-estrup.dk eller 86 48 34 44.
Angiv venligst navn, institution, telefonnummer og mailadresse.
Ønskes speciel forplejning (vegetar eller diabetesmad) så giv venligst besked ved tilmeldingen.
Egenbetaling 650 kr. for deltagelse og forplejning.
Beløbet indbetales til Danske Bank, reg.nr. 0216, kontonr. 4069071678. Mærket: Madseminar.