Menu
Forrige artikel

Påskeferie på Danmarks Tekniske Museum

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 3863

Påskeferie på Danmarks Tekniske Museum

Æg i lange baner…, påskeharen har gemt påskeæg over hele Danmarks Tekniske Museum. Hjælp os med at finde dem alle sammen. I hele påsken fra den 19. marts til 28. marts kan du deltage i vores påskeægsjagt og deltage i konkurrencen om et gavekort på 250 kr. til museumsbutikken.

I påsken er der desuden ”Lørdage på museet” med aktiviteter for børn og deres familier.
Eventyr i Kandestøberiet. Kl. 11-13
Kom med ind i vores ægte kandestøberværksted og hør eventyret Tinhjertet til lyden af ovnen, der buldrer i baggrunden. Bagefter kan I støbe jeres egen tinsoldat, som man kan købe og tage med hjem.
(Oplæsning af eventyret starter lørdage kl. 11 og varer ca. 30 min.)

Drømmen om at flyve. Kl. 13-15

Kom med på en rejse i vores Caravelle, lyt til eventyret om Ikaros og hør om de første halsbrækkende forsøg på at overvinde tyngdekraften. Få vinger på og prøv, om du selv kan flyve og se om du kan få vores luftballon til at lette. Til sidst kan du lave dit eget svævefly i balsatræ som du kan tage med hjem (30 kr. pr. fly).

(Rundvisning starter lørdage kl. 13 og varer ca. 30 min)

Kombiner søfart og teknik i én museumsoplevelse og få rabat

Nu er der gode rabatter at hente i Helsingør, hvad enten man er vild med skibe, fly eller teknik - eller bare sætter pris på gode museumsoplevelser. Danmarks Tekniske Museum og Museet for Søfart har nemlig indgået et nyt samarbejde. Det betyder, at besøgende nu får 20 % rabat på entrebilletten til Danmarks Tekniske Museum, hvis de samtidig kan fremvise en gyldig billet fra samme uge fra Museet for Søfart – og det samme gælder naturligvis omvendt.

Praktisk information

Børn har gratis adgang. Voksne koster 80 kr. Enkelte af aktiviteterne koster et mindre beløb (bl.a. tinstøbning og fly i balsatræ). Museet har åbent alle ugens dage i påskeferien, fra kl. 10-17.

Museet ligger ca. 30 minutters kørsel fra København. For offentlig transport, busserne 802 og 353 holder 

foran museet.

For yderligere information, kontakt venligst

Jesper Buris Larsen, E: jebl@tekniskmuseum.dk, T: 27 13 22 22

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Roskildes skjulte perle
Kriger
Makabre mesterværker