Menu

Bliv medlem

Bliv medlem

 

Indmeldelse

Din institution eller forening bliver medlem af Dansk Historisk Fællesråd, ved at tilkendegive dette ønske pr. mail til DHF’s formand Michael Pupont, på adressen mid@sa.dk

Kontingent

Det koster kun 400 kr pr. år for en institution eller forening at være medlem af DHF.

Kontingentet vil blive opkrævet umiddelbart efter, at vi har modtaget din mail med indmeldelse.

Fordele ved at være medlem af DHF

www.historie-online.dk

Jeres medlemskab støtter DHF’s historie-online.

historie-online (HO) er efterhånden et ret kendt medie i dansk historieformidling. Som medlemmer kan I også få netop jeres historier og jeres aktiviteter ud på historie-online. Hvis I udgiver bøger, kan I få dem anmeldt op HO.

Alle jeres arrangementer og andre tiltag kan blive til en nyheds-historie på HO, hvis I indsender historien til HO’s webredaktør.

Historiske nyheder på HO bliver hver uge set af et par tusind læsere – hvorfor ikke også jeres nyheder?

For at forøge læserskaren og effekten af nyhederne på HO, bliver indhold fra HO hver uge spredt i følgende sociale medier:

Historie-online på Facebook: Nyt på historie-online, frisk fra fadet, kort og kontant – selvfølgelig med henvisning/link til historien på HO, til dem der vil læse hele historien: www.facebook.com/historieonline .

DHF har desuden sin egen Facebook-side, som opdaterer om ”historisk nyt” fra DHF’s medlems-foreninger flere gange ugentligt - selvfølgelig også med henvisning/link til HO, til dem der vil læse hele historien: www.facebook.com/danskhistoriskfaellesraad .

DHF’s Facebook-side har hundredevis aktive registrerede følgere – plus ca. 2400 daglige besøgende, der bare lige kigger forbi. En del af dem, er jeres potentielle publikum. Hvorfor ikke udnytte det?

En del af opslagene på DHF’s Facebook-side, bliver desuden spredt i grupper for historieinteresserede på Facebook. Disse grupper har typisk mellem 1200 og 5500 medlemmer. De vil sikkert også gerne høre hvad deres sker i jeres forening.

Twitter – hurtige og korte historiske nyheder fra DHF’s medlems-foreninger, til dem der bruger Twitter: https://twitter.com/historie_online.

Opslagene på Twitter forsynes selvfølgelig også altid med henvisning/link til HO, til dem der vil læse hele historien på HO.

Instagram inspirerer flere gange ugentligt med små glimt, om hvad der sker i DHF’s medlems-foreninger: www.instagram.com/historie_online

DHF’s Instagram-konto har særdeles aktive og engagerede følgere – plus mange daglige besøgende gæster. Det er ca. 1000 historienørder pr. døgn, som også gerne vil se nyt fra jeres forening.

 

Tidskriftet Kulturstudier

Med jeres medlemskab støtter I også udgivelsen af Tidsskriftet Kulturstudier - Dansk tidsskrift for kulturhistorie, etnologi, folkloristik og lokalhistorie.

Kulturstudier er et forskningsbaseret og fagfællebedømt tidsskrift, der bringer artikler med udgangspunkt i historiske og aktuelle studier af steder, folk, kultur og dagligliv.

Se mere på http://tidsskriftetkulturstudier.dk/

Årets Historiske Bog
Jeres medlemskab støtter også nomineringen og kåringen af ”Årets Historiske Bog” – en vigtig årlig begivenhed for historisk forskning og forfattervirksomhed, som altid udløser stor mediebevågenhed.

Kort fortalt: Ved at støtte DHF med dit medlemskab, støtter du DHF’s formål: at støtte og styrke interessen for det historiske arbejde i Danmark.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål ifm. jeres evt. fremtidige medlemskab, er du også velkommen til at skrive til formanden eller ringe til ham på 30223892.

[Historie-online.dk, den 24. februar 2021]