Menu
Forrige artikel

Ny temaside om 2. verdenskrig

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 6674

Skal du lave undervisning om 2. Verdenskrig og Danmarks besættelse? Så har vi samlet en række læremidler og undervisningsforløb i en ny temaside. Her finder du undervisningsforløb, faglige artikler og udgivelser, der alle omhandler den historiske periode.

På HistorieLabs nye temaside har vi samlet alle vores læremidler og relevante materialer om 2. Verdenskrig og Danmarks besættelse. Du kan blandt andet finde:

·         Undervisningsforløb, der lægger op til at eleverne arbejder med kilder og historiske problemstillinger, samtidig med at de opnår et historisk overblik og en sammenhængsforståelse for perioden.

·         Udgivelsen 9. April Live, der gennem mere end 60 historiske nedslag, giver et grundigt indblik i tiden forud for den danske besættelse.

·         Faglige artikler fra det historiedidaktiske tidsskrift RADAR, der undersøger danskernes holdning og viden om den 9. april, og hvordan man som underviser håndterer ømtålelige emner såsom tyske soldaters minerydning i historieundervisningen.

Se HistorieLabs hjemmeside

Historie-online, den 20. marts 2018

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Kvindernes Internationale Kampdag
Svenskerne - nabovenner eller arvefjender?
Rundt om cyklen