Menu
Forrige artikel

Moesgård Vikingetræf 2018

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 4711

Kom og oplev vikingernes verden på Moesgaard Vikingetræf d.28 og 29 juli, hvor over 1300 vikinger mødes for at give dig en ekstraordinær oplevelse.

Oplev lyden af klinger der mødes, når over 500 krigere mødes på slagmarken og udkæmper drabelige slag. Se et stort ryttershow på islandske heste og gå på opdagelse blandt de mange handelsboder. Oplev levende musik og spis og drik som en viking. Kort sagt er det en dag med vikingeoplevelser for hele familien.

Moesgaard Vikingetræf er et af de ældste og største af sin slags og datere helt tilbage til 1977 og finder sted hvert år lørdag og søndag i uge 30, hvor der dagligt holdes vikingekamp og ryttershow.
Vikingetræffet arrangeres af Moesgaard Museum i samarbejde med repræsentanter for vikingerne. Hvert år kommer vikingekrigere, ryttere og et hav af handlende fra hele verden til Moesgaards vikingetræf, hvor de med deres vikingedragter og telte befolker hele Moesgaard strand og giver nyt liv til Vikingetiden.

Derfor: Tag hele familien med til Aarhus strand og oplev verdens største vikingetræf og få en smag af viking i din sommer.

Historie-online.dk, den 9. juli 2018

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Tysk website om historie
Kongeskibet Dannebrog
Nina Bang - Historiens Aktører nr. 15