Menu
Forrige artikel

Julestemning på Fattiggården

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 737

 

Julestemningen har fundet vej til den gamle Fattiggård i Svendborg. Fra den sidste weekend i november og frem til sæsonens sidste åbningsdag den 17. december er der pyntet op med adventskrans, kravlenisser, engle og gran på Fattiggården, og juletræet står klar med pynt og lys. Alle, der trænger til en pause fra bugnende indkøbsvogne og alenlange ønskesedler, kan besøge museet og komme tilbage til en tid, hvor juleaften var et pusterum fra hverdagens krav om arbejde og disciplin. I december måned er der smagsprøver på hjemmebagte julesmåkager, takket være vores frivillige. 

Det er vigtigt for museet, og især i denne tid hvor det kan være svært at finde penge til kulturelle oplevelser, at alle har mulighed for at besøge Fattiggården. Søndag den 3. december har vi Særlig Søndag. Det betyder, at der er gratis adgang for alle (større grupper er undtaget). 

I butikken kan du finde skønne gaver til fornuftige priser og produceret med socialt ansvar i fokus. De frivillige har haft travlt ved væven i Måtteværkstedet, så nu er det muligt at købe en af de populære, smukke og slidstærke måtter. Butikken er åben tirsdag-søndag kl. 10-16 og kan besøges uden du skal købe billet til museet.

[Historie-online.dk, den 29. november 2023]

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Vikingernes by
Dansk Vestindien på Fængselsmuseet
Fri leg til frie børn i baggården