Menu
Forrige artikel

Påskeferie på Danmarks Jernbanemuseum

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 542

 

I påskeferien inviterer Danmarks Jernbanemuseum til spændende og underholdende oplevelser for hele familien. Fra den 23. marts til 1. april er der masser af aktiviteter, der både vækker glæde og nysgerrighed hos store og små.

Påskeleg og æggejagt med Koblingerne

Koblingerne er klar til at sprede påskestemning i remisen. Tag med dem på æggejagt, klip gækkebreve og farvelæg fine påskeæg. Det bliver en festlig dag fuld af sjove påskeaktiviteter for hele familien.

På tur med veteranbus og minitog

Hop ombord på vores veteranbus og oplev nostalgien fra fortiden, når vi kører rundt i Odense. Der vil være afgang hver time, så du kan opleve historiens vingesus på nært hold. Og selvfølgelig må en tur med det populære minitog ikke mangle! Tag med på en spændende tur gennem miniatureudgaven af Københavns Hovedbanegård, forbi Den Gamle Lillebæltsbro og gennem en storebæltsfærge og en stationsby.

I påsken åbner vi dørene til Frederik den 7.s kongevogn fra 1854 for første gang

Få et unikt indblik i vognens fascinerende historie, fra kongelig residens til sommerhus i Thy og til en unik museumsgenstand. To gange dagligt vil vores guider fortælle om vognen og dens historie, og efterfølgende åbner vi dørene, så I kan se de flotte detaljer inde i vognen.

Mange timers leg
Slip fantasien løs og byg sjove togbaner med tusindvis af DUPLO-skinner. Leg i lokomotivmester Busses værksted og udforsk Børnebanegården - en banegård i børnestørrelse, der er et hit blandt de mindre børn. Og når sulten melder sig, kan I nyde medbragt mad på de store godskasser på den udendørs legeplads. Vores café på balkonen er åben hele påskeferien.

[Historie-online.dk, den 13. marts 2024]

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Gabriel Jensen - Historiens Aktører nr. 52
Museumsnumre 85 - kyras
Museumsnumre 10: Isbåd og isslæde