Menu
Forrige artikel

Kør-selv genfærdstur

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 815

 

Hør om og bliv klogere på det overnaturlige, når Dorf Møllegård og Voergaard Slot som noget helt nyt holder kør-selv genfærdstur den 13. oktober.

Mens mørket så småt lægger sig over det danske land, slår Dorf Møllegård og Voergaard Slot dørene op til de nysgerrige, der gerne vil blive klogere på det overnaturlige, og måske endda selv opleve det.

Arrangementet starter kl. 17:30 på Dorf Møllegård, med oplæg ved museumsdirektør Anne Provst om, hvad det er ved det overnaturlige, der pirrer os.

Hør også fortællinger om overnaturlige hændelser fra Dorf Møllegård. Hør blandt om den stakkels møllersvend, der i en tragisk ulykke blev knust i vandmøllen, og som efter sigende skulle gå igen i vandmøllen. Efter oplægget vil der være mulighed for at gå på opdagelse på den gamle møllegård eller besøge vandmøllen – og hvem ved måske selv opleve det overnaturlige.

Efter besøget på Dorf Møllegård kører gæsterne selv videre til Voergaard Slot, hvor der vil være kaffe, the og kage kl. 18:30 i slottets mørke kælder.

Derefter vil der være rundvisning på slottet med særligt fokus på de mange overleveringer om den rige adelsdame Ingeborg Skeel, som tilsyneladende aldrig helt har forladt slottet, selv om hun døde i 1604.

Pris for deltagelse i arrangementet er 150 kr. per person over 18år, 75 kr. per person under 18år. Billetter kan købes gennem Voergaard Slots billetsalgssystem eller ved henvendelse på post@museummoss.dk eller tlf. 98 84 31 05.

Arrangementet er et kør-selv arrangement.
Vi starter på Dorf Møllegård og slutter på Voergaard Slot. Der er ca. 4 km kørsel mellem de to lokationer.

[Historie-online.dk, den 5. oktober 2022]

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Veteranbiler på Danmarks Tekniske Museum
Guldmønten fra Gørding
Hver dag er en kamp