Menu
Forrige artikel

Mad - mere end et måltid

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 877

 

Madtema i Den Gamle By 27. maj - 13. oktober

Du bliver hvad du spiser, siger en gammel talemåde. Men mad er meget mere, end hvad vi putter i munden. I Den Gamle Bys sommertema "MAD – mere end et måltid", kan du dufte, smage og blive klogere på mad. Madens kulturhistorie, fællesskab, traditioner er på menukortet.

Gå på madopdagelse 

Oplev madens kulturhistorie gennem en rute, der tager jer med gennem de historiske køkkener og haver. I kommer også forbi en udstilling om mad og genbrug samt teltet på Festpladsen, hvor der bydes indenfor med aktiviteter i madens tegn.

Grib en tallerken gå på opdagelse rundt i den gamle købstad. På tallerkenen serveres der aktiviteter og historie for hele familien

Måltider forberedes

Mød byens borgere og tjenestefolk og gå på opdagelse i folks hjem, hvor dagens måltider forberedes. Måske du kan hjælpe til?

Aktiviteterne til årets sommertema er blevet til med støtte fra Spar Nord Fonden, mens udstillingen er støttet af Nordisk Kulturfond og Nordisk Kulturkontakt.

 Besøg køkkenhaverne, oplev de mange historiske hjem, og se hvordan køkkenerne udvikler sig. Duft og hør om hvordan der høstes og kokkereres for at få mad på bordet. Eller besøg boghandleren og isenkræmmeren, hvor du kan finde gamle kogebøger og køkkenredskaber.

[Historie-online,dk, den 31. maj 2023]

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Sommerferie på danske museer 2019, 2
Valdemar Sejr og Dannebrog
Julestemning på Fattiggården