Menu
Forrige artikel

Sommerferien på Krigsmuseet

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 829

 

Når sommerferien rammer, kan børn og voksne dykke ned i Danmarks spændende krigshistorie på Krigsmuseet gennem museets finurlige og sjældne genstande eller sjove aktiviteter.

Hvad enten den danske sommer byder på bagende varme temperaturer eller silende regn, er Christian 4.s gamle tøjhus et behageligt sted at søge skygge eller ly i sommerferien.

Gæsterne kan dykke ned i nogle af museets mange sjældne og finurlige genstande som den 100 år gamle kiks fra Slaget ved Isted, søhelten Peter Wessels hårtot (der er en kærlighedshistorie gemt her) eller det sønderbombede, pansrede køretøj, der blev ramt af en vejsidebombe i Afghanistan.

I det kreative værksted er alle velkomne til at udfolde de kreative evner og prøve at lave en papirbåd, folde en fisk af papir, tegne et havuhyre og meget mere. Det er bare at slippe fantasien løs og lade hænderne gøre arbejdet.

Trænger kroppen til at blive brugt, er det muligt at prøve at kaste med kanonkugler, skyde til måls på museets NERF-gun bane eller lade en skibskanon.

Når det er tid til lidt afslapning, kan både børn og voksne smide sig i en hængekøje og ligge og lytte til spændende historier fra livet ombord på de store krigsskibe.

I Tøjhusgården kan gæsterne trække lidt frisk luft og se en vaskeægte Leopard 1 kampvogn magen til dem, der bliver sendt til Ukraine.

Praktisk info:

Dato: 26. juni til og med 3. august
Tidspunkt: 10-17
Pris: Voksne 95 kr. | Børn under 18 år er gratis

[Historie-online.dk, den 7. juni 2023]

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Jagten på fortiden
Pristine Seas
Skærbæktæpper