Menu
Forrige artikel

Danske Slægtsforskeres podcast

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 2832

 

Danske Slægtsforskere annoncerer nu en Podcast-kanal med historier om slægtsforskning. Foreningen har allerede et tidsskrift, bogudgivelser og aktiviteter på sociale medier. Nu udvides med endnu en mulighed for at lære om det spændende, der ligger i at slægtsforske. Udsendelserne vil kunne høres, når man har lyst til det og på alle enheder.

Danske Slægtsforskeres podcast er en podcast om slægtsforskning og slægtshistorie. Med alt fra livshistorier til hvordan man slægtsforsker til bøger om slægtsforskning. Udsendelserne redigeres af Mette Borchert Vahlun, og i første afsnit er der en præsentation af værten og hvad Danske Slægtsforskeres podcast kommer til at omhandle.

Andet afsnit udgives fredag den 24. april. Det vil omhandle kirkebøger, hvor man finder dem, hvordan man bruger dem og hvorfor man skal bruge dem. Det vil være en grundig gennemgang af de fire kirkelige handlinger, dåb, konfirmation, vielse og begravelse. Det vil være blandet med eksempler fra Mette Borchert Vahluns egne erfaringer med kirkebøger.

På foreningens Podcast-side kan man høre de enkelte afsnit direkte fra siden. Desuden er der mulighed for at gå til de forskellige Podcast-værter: Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts m.fl. og streame herfra. Disse steder kan man også abonnere på Danske Slægtsforskere Podcasts, så man altid får det nyeste indhold på sin enhed.

Dansk Slægtsforskeres Podcasts: slaegt.buzzsprout.com/

Danske Slægtsforskeres hjemmeside: slaegt.dk

[Historie-online.dk, den 28. april 2020]

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Nyt nr. af Skalk
Den store fædrelandskrig II
Udpegning af nationale kulturmiljøer