Menu
Forrige artikel

Lærernes dag i H.C. Andersens Hus

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 923

 

Siden vi åbnede vores splinternye læringsunivers i H.C. Andersens Hus i september, har vi allerede afviklet over 100 undervisningsforløb. Vores særlige andersenske læringsprofil har fået en vidunderlig modtagelse af engagerede elever og lærere. Nye tolkninger og forundrende spørgsmål forenet med leg, fantasi og spontanitet er i højsæde på forskellig vis i de enkelte undervisningsforløb. Derfor har det været intet mindre end fantastisk endelig at kunne invitere eleverne ind i Andersens univers og mærke energien og inspirationen fra dem alle sammen.

Med den store interesse fra skoler og institutioner kommer der også en del spørgsmål til både indholdet, vores afsæt i H.C. Andersens eventyr og selvfølgelig til, hvordan vores undervisningsforløb relaterer sig til fællesmål og lærerplaner.

Og da der er intet, vi hellere vil, end at fortælle om netop læringsuniverset og dets dybe fundament i Andersens egen tilgang til kunst og læring, inviterer vi nu lærere og lærerstuderende til Lærernes Dag. Denne dag dykker vi sammen ned i de nyskabende undervisningsforløb.

Det bliver en inspirerende dag fyldt med nytænkning, gode historier og åbne dialoger, hvor engagerede medarbejdere fortæller om deres kerneområder. Lærere og studerende kan få inputs til samskabende undervisning og udvikling, Minecraft og Andersen, undervisning for de mindste og vores kommende nationale videnscenter.

Minecraft og H.C. Andersen
”Eventyrbørn” – udviklingen af et nyt læringsunivers
Nationalt H.C. Andersen Center
Små Skridt – Store Eventyr
 

”Lærernes dag” finder sted:  28. marts kl. 14 – 18.30 i H.C. Andersens Hus og koster 50 kr. pr. person.

[Historie-online.dk, den 26. januar 2022]

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Historisk bogfestival i Den gamle By
Brandes og Nietzsche
Museum på Rejsen 54: Darwin, Australien