Menu
Forrige artikel

Vintage, veteranbiler og svingende asfaltbal

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 2009

 

Det er rock’n’roll koncert, asfaltbal, veteranbilstræf og vintage marked i ét. 

Arrangementet FARLIG UNGDOM er et spændende arrangement om 1950’ernes ungdomskultur. Farlig Ungdom emmer af den farverige, amerikanskinspirerede ungdomskultur og giver dig mulighed for, at oplevelse tidens mad, musik, mode, motorkøretøjer og moral.

Dette års program byder på live musik med 50’er bandet Silver Cats, på swing- og jitterbug-undervisning med Per Rock, på oplevelsesrigt veteranbilshow, på kyndig seksualoplysning anno 1950’erne og meget mere. 

Vind et fotoshoot med vintage-fotograf Kirstine Plough: Frøken Nyvang 2019

Luft 50’er tøjet og få sat 50’er frisuren! Iklæd dig dit bud på et fantastisk 50’er outfit, og lev dig ind i et det spændende årti sammen med os. I vores frisørsalon kan du få en fiks 50’er frisure, der passer til tøjet.

Fest igennem, drik og dans til aftenens Rock’n’roll med de nye kække dansetrin, du har lært ved Per Rocks danseundervisning. Nyd barens lækre 50’er cocktails eller en kølende fadøl, når du bliver tørstig.

Bliv motorgal ved synet af de flotte Veteran- og amerikanerbiler, som indtager den historiske landsby. Tag en tur i Taxi Bjarnes 50’er taxa eller spark dæk med dine motorgale venner.

Spis dig mæt i burgerens forgænger: den saftige bøfsandwich. Slug en varm hund med det hele, eller sæt dig til bords i restaurantens bløde stole, og lad dig traktere med en klassisk 3-retters fra husmoderens repetoir. 

Gå på vintage indkøb blandt de mange stande, som bugner af spændende og flotte vintage fund.

Vind over vennerne i en hæsblæsende turnering på keglebanen, i dåsekast med bue og pil eller i det muntre køkken. Tag konkurrence udfordringen op om at blive den mest effektive husmoder eller den skønneste frøken Nyvang.

Se program mm. her: www.andelslandsbyen.dk 

Foto på omslaget: Ole Overgaard

[Historie-online.dk, den 4. juni 2019]

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Museum på Rejsen 44: Hong Kong
Museumsnumre 15: Chiffonniere
Museumsnumre 60 - Lanser