Menu
Forrige artikel

Nat på museet

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 1548

 

Hvem ved egentlig hvad der sker, når de sidste gæster går hjem, og museet lukker ned?

Gennem tiden har mange har fortalt, at der kommer mærkelige lyde fra Vendsyssel Historiske Museum i Hjørring, når mørket falder på, men ingen har nogensinde turde se efter.

Onsdag d. 20 februar får du muligheden for at opleve museet i aften timerne og se om det spøger. Undervejs på turen vil du høre spændende historier om museets skeletter og tidligere beboere. Du vil blandt andet høre om Thomas Bisp, der forgiftede sin kone og blev henrettet. Museet er mørklagt, så husk en lommelygte! Har du ikke en lommelygte, kan en købes i museets butik.

Der er garanti for uhygge og nat på museet er ikke for sarte sjæle, så vi foreslår, at du er min. 7 år. Forældre og bedsteforældre er velkommen, men tør de ikke gå med på turen, er der mulighed for at købe dødsens lækker kage og uhyggelig god kaffe i museets cafe.

Arrangementet foregår fra 19-21. Der vil være to rundvisninger af 30 minuters varighed med begrænset plads, så kom derfor i god tid. Billetsalg åbner 18.30. Første rundvisning begynder 19.15 og derefter 20.15.

Museets hjemmeside

[Historie-online.dk, den 11. februar 2019]

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Nordjyske fortællinger
Nyt medlem af DHF
Efterårsferie for vikinger