Menu
Forrige artikel

En gyselig jul

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 2388

 

Det bliver en gyselig jul! 

Det er en kold, våd og blæsende tid her op til jul. I den lille by har mismodet aldrig været større. Og julestemning kan man slet ikke få øje på. Der er en trykket stemning, som om noget eller nogen har bestemt at alle landsens ulykker nu skal ramle ned over vores lille by. Der går ikke en dag uden en sær eller ulykkelig hændelse.... 

Sådan starter årets julespil GYSELIG JUL - og som du kan læse, så er noget jo ikke som det plejer at være. 

Vores lille by er ramt af en uforklarlig uhygge. Det er som om "noget" holder juleglæden væk. Ingen har pyntet til jul. Kun slagterens gamle julebuk står og troner i skinken. Folk er mistroiske og irritable og en række mordforsøg gør ikke det hele bedre. Men en dag dukker der nogen op! 

Nu flyver nissehuerne!  

Bies bryghus kommer til med at have en central rolle i GYSELIG JUL, årets juleforestilling. For at få bryghusstemningen indunder huden og mærke rollen og atmosfæren, var skuespillerne på besøg på bryghuset. 

Selvom der er sket meget i bryhughusets over 100 års historie, så vover vi at påstå at de nok aldrig har haft flyvende nissehuer før.

Det bliver spændende at se om nissehuerne flyver lige så højt når GYSELIG JUL har premiere på Hobro Theater, lørdag d. 1. december kl. 14. 

Se Fyrkatspillets hjemmeside

Historie-online.dk, den 20. november 2018

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Den store fædrelandskrig II
Online-kursus i danmarkshistorie på engelsk
Odense Bys Museer får ny hjemmeside