Menu
Forrige artikel

Pløjedag på Bundsbæk Mølle

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 673

 

Høsten er hus og det er tid til at pløje ved Bundsbæk Mølle! Søndag den 16. september kan I være med, når heste og plovmænd vender stubbede ager til sort muld.

Glæd jer til at se det fascinerende samspil mellem dyr og mennesker i arbejde, når der dagen igennem pløjes ved Bundsbæk Mølle. Der vil blive afholdt en pløjekonkurrence, hvor deltagere med heste og veterantraktorer viser hvor flot og lige de kan pløje. De mange forskellige veterantraktorer fortæller om design og udvikling indenfor landbrugets mest betydningsfulde nyskabelse i 1900-tallet.

Flere oplevelser på Bundsbæk Mølle

Ved den gamle vandmølle er der også nok at opleve. Mølleren har tavlt med at få møllehjulet til at dreje, smeden sveder ved den varme esse, mens bageren sveder ved den varme ovn. Besøg også Bundsbæk Mølles hyggelige kaffestue, hvor I kan slappe af med kaffe og lækker hjemmebagt kage. I kan også opleve den helt nye udstilling om Danmarks udstødte rakkere og natmænd. Gennem film, genstande, lyde, dyreknogler og billeder kommer rakkerne atter til live.

Søndag d. 16. september kl. 11.00-16.00 - frokostpause mellem kl. 12.30-13.00. Bundsbækvej 27, 6900 Skjern

Historie-online.dk, den 4. september 2018

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Jernalderlandsby fundet ved Støvring Ådale
Fashioned from Nature
Museum på Rejsen 6: Mjellby Konstmuseum