Menu
Forrige artikel

Den store bagedag på Greve Museum

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 3430

Kom og vær med til ”Den Store Bagedag” på Greve Museum søndag den 18. september kl. 14. Tag familien, naboen eller en ven under armen og medbring jeres yndlingskage til det store sammenskudsgilde. Det kan være mormors drømmekage, en opskrift du lige har fundet på eller måske en kage inspireret af en ferietur. Du bestemmer selv!

Der er plads til både klassikerne, de ukendte, de nye, de grønne, gule og brune kager. Du må meget gerne tage opskriften med, så vi sammen kan lave en opskriftsamling for den store bagedags kager. Hvis du ikke har lyst til at bage, så må du meget gerne komme og smage. Det er gratis for dig og din familie, hvis I medbringer eget bagværk ellers er prisen 50 kroner.

Vi glæder os til at se dig og ikke mindst din kage på museet!

Praktiske oplysninger
Arrangementet finder sted på Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve, søndag d. 18/9 kl. 14. Priser: Voksne 50 kroner, børn under 18 år 25 kroner, 0-6 år gratis adgang. 

Tilmelding for dig, der tager bagværk med: på tlf. 43404036 eller på email til Kristian Hasselbalch Jensen på khj@greve.dk senest onsdag 13/9.

Skulle du i sidste øjeblik få lyst til at møde op med dit bagværk, er du meget velkommen, men af praktiske hensyn vil vi gerne have en tilkendegivelse/tilmelding fra så mange som muligt, så vi kan stille borde og service frem.

www.grevemuseum.dk

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Verdens ældste tandbørste
Særudstilling: Danmark i Mali
Moesgaard Museums nye, permanente middelalderudstilling