Menu
Forrige artikel

Godt håndværk

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 263

 

Med årets sommertema sætter Den Gamle By fokus på det gode håndværk og trækker fortidens håndværk ind i fremtiden. Gennem særudstillinger, aktiviteter for både børn og voksne, demonstrationer og rundvisninger, kommer håndens arbejde til syne for hele familien.

Tag en snak med håndværkerne, som viser deres fag frem og gå på opdagelse i materialer og processer. Mød også håndværkere fra forskellige firmaer i Den Gamle By og oplev hvor meget godt håndværk betyder for os alle i hverdagen.

Godt håndværk – også i fremtiden bindes sammen af en udstilling ved indgangen, hvor du kan få en introduktion og et overblik over, hvor du finder aktiviteterne.

Særudstilling med Godt håndværk
Med udgangspunkt i nye svendestykker, trækkes tråde tilbage til fortidens stolte håndværkstraditioner, som nutidens faglærte står på skuldrene af.  

I udstillingen kan du også gå på opdagelse i forskellige fag og fagdiscipliner og teste dine håndværker-skills gennem forskellige sjove aktiviteter.

24. maj - 4 september

Godt håndværk med murere og tømrere

I Kr. Himmelfartsferien kan du møde Den Gamle Bys dygtige murere og tømrere, som lige nu i gang med at opføre Reberbanen, en bindingsværksbygning fra 1875, hvor du kan komme helt tæt på byggeprocessen.

Historien trækkes op til nutiden, hvor flere virksomheder i dag lader sig inspirere af fortidens genbrugstankegang, ressourcebevidsthed og naturlige byggematerialer som bæredygtige alternativer til de konventionelle materialer i byggeriet.

Kr. Himmelfartsferien og pinsen 26.-29. maj og 4.-6. juni

Se mere på hjemmesiden Godt håndværk - Den Gamle By

[Historie-online.dk, den 17. maj 2022]

Forrige artikel
Se relaterede artikler
Den store fædrelandskrig III
Den romerske soldaterreligion
Herregårdenes Dag