Menu
Forrige artikel

Rock amok i landsbyen

Kategori: Nyheder og aktiviteter
Visninger: 1919

Andelslandsbyen Nyvang bliver væltet den 16. juni, når rockarrangementet ”Farlig Ungdom” skruer op for højtalerne i et væld af 50ér oplevelser. Dagsprogrammet er for hele familien og byder på dasekonkurrence, kåring af hr. og frøken Nyvang og rigeligt med rock’n’roll.

Veteranbilerne vil holde tæt og medbringe massere af rokkende dansere i strutskørter og læderjakker. For de modeglade er der 50’er marked med tøj, sko, tasker og smykker i 50érnes farverige stil. Man kan ikke sige rock uden at sige sex, i hvert fald ikke i 50’erne, og derfor vil arrangementet få besøg af datidens myndighedspersoner, der vil oplyse ungdommen om farerne ved sådanne udskejelser.

”Der bliver tale om en unik kombination af koncert og levendegørelse af 50érnes ungdomskultur. Vi vil skabe en fest, men samtidig vise kontrasten mellem datidens samfund og den vilde ungdom”, siger arrangør Line Janoria Jørgensen.

Foto: Tine Sørensen

Dans og drinks
Når aftenen falder på, får festen et ekstra pift med svingende live band og rigeligt med cocktails. Med over 65 tilmeldte dansere, der virkelig kan deres kram udi lindyhop og jitterbug, er festen en sikker succes, og har man brug for at få genopfrisket dansetrinene, er man i trygge hænder hos danseunderviseren Per Rock. Hjemturen er sikret med minibusser, der kører i pendulfart til Holbæk station fra kl. 11.30 til kl. 23 om natten. For dem der vil have det hele med kan der bookes overnatning indendørs eller udendørs.

Se meget mere om arrangementet på Andelslandsbyens hjemmeside

Foto på forsiden: Torben Papillont

Historie-online.dk, den 13. juni 2018

Forrige artikel
Se relaterede artikler
TV-tips, uge 39, 2023
1700-tallet på Gammel Estrup
Udvidet adgang til Mediestream Aviser